Ce sunt rotirile gratuite

Orice om ştie că o decizie grea este aceea de a alege un casino online. Jucătorul trebuie să întâlnească o pleiadă de jocuri de masă precum ruleta, baccarat, blackjack şi poker, dar şi păcănele. În afară de numărul mare al acestora, ele trebuie să fie rezultatul muncii unui producător de software renumit şi să aibă o grafică excepţională însoţită de pictograme interesante şi funcţii speciale. Pentru a putea să se delecteze cu această tematică diversă a sloturilor, jucătorul trebuie să îşi constituie un cont valid și de ce nu, să opteze pentru runde gratis. Îți vom vorbi despre ele în acest articol.

Scopul rundelor gratis

Constituirea unui cont de jucător în cadrul unei platforme online vine la pachet cu obţinerea unui bonus de client nou, cunoscut mai ales sub denumirea de bonus de bun venit. Acest bonus presupune acordarea din partea cazinoului online a unei bonificaţii în bani, care se situează de obicei la 100% din suma depusă. Pentru a face lucrurile mai interesante şi pentru a atrage potenţialul client, platforma oferă în mod suplimentar, un număr de rotiri gratuite la unul sau mai multe sloturi selecţionate de site.

  • Aceste runde bonus/free spins, se oferă jucătorului la momentul accesării bonusului de client nou. Scopul este de a facilita playerilor familiarizarea cât mai rapidă cu sloturile din ofertă, cu modul de funcţionare cât şi cu premiile oferite de ele.
  • Un alt scop declarat al acestor runde bonus gratuite este de a-l fideliza pe viitorul client şi a-i oferi şansa să câştige bani suplimentari pe care să-i poată folosi după bunul plac, fie continuând să apese butonul de start al slotului preferat, fie să îşi transfere câştigurile direct în contul personal.

Cum pot să fie revendicate rundele gratis

Ca orice bonus şi aceste rotiri gratuite au anumite condiţii de accesare. Acestea sunt decente, uşor de îndeplinit şi accesibile tuturor jucătorilor. Astfel, trebuie să se ştie că aceste free spinuri pot fi revendicate în următoarele condiţii:

  • Să aibă vârsta de majorat, dovedită cu o copie clară a unui act de identitate de tip buletin, paşaport sau chiar permis de conducere
  • Să fie client al cazinoului online prin completarea fişei online cu date personale cerute de către platforma online unde gamblerul se hotărăşte să aplice
  • Să realizeze o depunere iniţială în contul de jucător, în conformitate cu cerinţele bonusului de client nou
  • Să confirme accesarea bonusului de bun venit, inclusiv a rundelor bonus primite, caz în care acestea vor fi disponibile instantaneu pentru joc
  • Pentru a retrage banii trebuie să completezi anumite cerințe de rulaj rezultate din câştigurile luate în urma bonusului

Condiţiile de accesare a acestor runde gratuite sunt mai mult decât facile, astfel încât oamenii nu vor întâmpina alte tipuri de probleme în revendicarea acestora. Deci, rundele bonus trebuie să se utilizeze la sloturile selecţionate de platformă, să le fie îndeplinite cerinţele de rulaj.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *