Cât de bine știi să joci Baccarat? Vezi importanța mișcărilor dealerului

Baccarat este destul de simplu de jucat în comparație cu majoritatea jocurilor de masă. Prezintă doar câteva pariuri principale, inclusiv pariuri pe bancher, jucător și egalitate.

Acest joc are și câteva pariuri secundare. Cu toate acestea, trebuie doar să cunoașteți principalele pariuri pentru a juca jocul. (O bună dezvoltare personală ajută mult la înțelegerea jocurilor de cazino)

Presupunând că doriți să obțineți cele mai mari șanse de câștig, atunci veți paria pur și simplu pe bancher de fiecare dată. Această regulă generală face strategia baccarat extrem de ușor de înțeles.

Dar există ceva care vă poate îmbunătăți șansele de a câștiga dincolo de pariul pe bancher? Voi răspunde la această întrebare mai jos, acoperind câteva moduri diferite de a-ți crește șansele.

De ce este important pariul bancher?

Trebuie doar să pariați pe bancher pentru a obține cote optime. La urma urmei, pariul pe bancher oferă cea mai bună rentabilitate pentru jucător (RTP) din orice pariu de baccarat.

Iată procentele de plată pentru cele trei pariuri principale:

Mâna bancherului câștigătoare  = 98,94% RTP

Mâna jucătorului câștigătoare = 98,76%

Egalitatea ambelor mâini = 96,15% (plată 9: 1) sau 85,64% (plată 8: 1)

Cazinourile primesc un comision de 5% din pariurile câștigătoare ale bancherilor. Chiar și așa, acest pariu oferă cea mai mare rambursare disponibilă.

Pariul jucătorului vine pe locul 2 cu 98,6% RTP. S-ar putea să îl luați în considerare dacă doriți să pariați alternativ pentru distracție.

Rambursarea Baccarat RTP depășește 98,94%?

În multe cazuri, RTP baccarat nu este mai mare decât 98,94%. Cu toate acestea, puteți împinge rambursarea mai mare în circumstanțe rare. Iată cele trei cazuri principale în care vă puteți bucura de procente mai mari de plată.

Baccarat cu un singur pachet

Ca și în cazul blackjack-ului, numărul de punți afectează și RTP-ul baccarat. Am menționat de mai multe ori că rambursarea pariului bancar este de 98,94%.

Cu toate acestea, această cifră este rotunjită. Un joc cu opt pachete are 98,936% RTP pentru a fi exact. Între timp, un joc cu șase pachete oferă 98,938% RTP.

Nu există prea multă separare între aceste cifre. Nu veți obține un mare avantaj atunci când treceți de la o masă cu opt pachete la una cu șase.

Cu toate acestea, beneficiați puțin mai mult jucând jocuri cu un singur pachet. Baccarat cu un singur pachet are RTP 98,98%. Deși această schimbare nu este o diferență majoră, este cel puțin mai vizibilă decât decalajul dintre mesele cu șase și opt etaje.

Iată câteva exemple pentru a arăta cu cât mai mult puteți câștiga cu jocul cu o singură punte atunci când riscați 10.000 USD în total:

Baccarat cu un singur pachet

RTP este de 98,98%

10.000 x 0.9898 = 9.898,00

Câștigi înapoi 9.898,00 USD

Șase punți

RTP este de 98,938%

10.000 x 0.98938 = 9.893,80

Câștigați înapoi 9.893,80 USD

Opt punți

RTP este 98,936%

10.000 x 0.98936 = 9.893,60

Câștigați înapoi 9.893,60 USD

EZ Baccarat

EZ baccarat sună ca un vis, deoarece nu ia nici un comision din câștigarea pariurilor bancare. În schimb, primiți suma totală a câștigului.

Dezavantaje ale căutării unor jocuri de baccarat mai bune

Beneficiul evident al jocurilor de baccarat cu RTP ridicat este că veți câștiga mai mulți bani. După cum veți vedea mai jos, totuși, astfel de tabele nu sunt lipsite de dezavantaje.

Numai cazinouri terestre

Nu veți găsi oportunitățile descrise anterior în cazinourile online. Jocurile cu o singură punte, baccaratul EZ și jocurile cu comision redus sunt disponibile numai în locațiile terestre.

Acest fapt s-ar putea să nu vă deranjeze dacă vă interesează în principal să jucați la cazinourile terestre. Dar ar fi frumos dacă aceleași oportunități ar fi disponibile și pe site-urile de jocuri online.

Desigur, puteți aștepta în continuare 98,94% RTP la orice cazinou online. Pur și simplu nu vei avea ocazia cu cele mai bune jocuri de baccarat.

Raritate

Chiar și atunci când răsfoiți cazinourile terestre pentru o rambursare mai mare de 98,94%, veți avea dificultăți în a găsi ceea ce căutați.

Acestea din urmă sunt deosebit de rare în lumea jocurilor. Cazinourile oferă baccarat cu comision redus doar ca promoție.

Veți avea mai mult noroc să găsiți mesele EZ baccarat. Desigur, acest joc oferă doar RTP puțin mai bun, cu 98,96%.

Sunt necesare pariuri minime mai mari

Faptul că cele mai bune jocuri de baccarat sunt disponibile numai în cazinourile terestre înseamnă că va trebui să plasați pariuri minime mai mari.

Pariul minim la cazinourile terestre variază între 5 și 10 USD. Pe de altă parte, trebuie doar să riști 1 dolar pe mână cu baccarat online.

Poate că nu ești tipul de persoană căreia îi place să joace pentru micro mize. Totuși, dacă vă place să faceți cele mai mici pariuri minime, va trebui să jucați baccarat mobil.

Ar trebui să vă deranjați să căutați RTP mai înalt de Baccarat?

Puteți vedea că există avantaje și dezavantaje în jocurile speciale acoperite aici. Foarte evident este că baccaratul EZ, cu o singură punte și cu comision redus se mândrește cu procente mai mari de plată.

Dacă ați dorit vreodată cote mai bune decât cele disponibile în mod normal prin baccarat, atunci aceste jocuri oferă această șansă.

Totuși, dezavantajul este că va trebui să petreceți timp căutând aceste oportunități. Multe cazinouri terestre nu oferă mese cu o singură punte sau cu un comision redus.

De asemenea, va trebui să pariați mai mult atunci când găsiți cele mai bine plătite jocuri de baccarat. Cazinourile terestre necesită pariuri minime de cel puțin 5 USD. Unele dintre unitățile mai sofisticate de pe Las Vegas Strip necesită 10 USD pe mână.

Pe scurt, trebuie să cântăriți avantajele și dezavantajele și să vă hotărâți dacă merită să căutați cel mai înalt RTP de baccarat. Dacă sunteți doar un jucător obișnuit cu miză mică, atunci este posibil să nu găsiți efortul demn de a vă irosi timpul.

Alte considerente

Întoarcerea directă la procentajul jucătorului pentru fiecare opțiune de pariu și joc nu este singurul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare. Alți doi factori vă pot influența revenirea. Bonusurile online și programele de recompense ale cazinourilor sunt utile.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *