AutoAd   Avem 0 masini de vanzare in baza de date
Utilizatori online: 36
Adauga Anunt Masina
AUTENTIFICARE
EMAIL:
PAROLA:
 


PARCURI AUTO
Ai un parc auto?
Inregistreaza-l acum!
Auto Dezmembrari Jeep (0)
Auto Brescia Group (0)
Prodoris Trans (0)
Auto Bizonia (0)
Autopro Baia Mare (0)
Atlas Motors (0)
Usa Masini Ro (0)
Auto Parc Tomici (0)
Prestige Car Imports Srl (0)
Sc. Atlev.srl (0)
Auto Exclusiv (0)
Sercom Auto (0)
Pro Auto Galati (0)
Romfox (0)
Autoparc2 Zalau (0)
Alb & Negru (0)
Eurocar Service (0)
Majeri Leasing (0)
Gsaparc (0)
Heros Export Import (0)
Carro Auto (0)
Royal Motors (0)
Motocicle Nl (0)
Autoklass Center Sibiu (0)
M.g.n. Automobile (0)
Autofox (0)
Sc. Culori Noi Srl (0)
Andy Automobile (0)
Sc Crilux Co Srl (0)
Automonopoli (0)
Cicle.nl (0)
Prestige Car Imports Srl (0)
Mida (0)
Lada Showroom (0)
Usatopcars (0)
Globalcar.ro (0)
Mercedes 124 (0)
Autofranta Autoccasion (0)
Sc Auto We&ca (0)
Apan Auto Braila (0)
Euro Vest Transit (0)
Autohaus Wimars (0)
Paulpartnerservice (0)
Luxurycars (0)
Sc.alina.srl (0)
Krause Automobile (0)
Munich Center (0)
Garage Italia (0)
Total Car Grup (0)
Sc Auto World Park Srl (0)
Sc Cartec Trade Srl (0)
Autoparc (0)
Via Continental (0)
Sc Danimpex Srl (0)
Atlassib Leasing (0)
I & A Consulting (0)
Www.parcautobt.3x.ro (0)
Dreamcar Grup (0)
Dom Automobile (0)
Auto Delphi (0)
Adm Logistic (0)
Autoparc Cosmin (0)
Dumatrucks (0)
Car 4 All (0)
Importauto (0)
Comautosport (0)
Azur Auto Center (0)
Xbgautomobile (0)
Autoland Romania (0)
Comsig (0)
Auto Parc (0)
Autogeo (0)
Www.autotrucks.ro (0)
Parc Clio (0)
Trakia Auto (0)
Auto Turism Carpatic Ag Srl (0)
Autoland Romania (0)
Dozerland (0)
Topcar Intermed (0)
Autosantu (0)
Erste Automobile (0)
Auto Parc (0)
Auto Planet (0)
Autoccasion (0)
Carconnex (0)
Autocontroloradea (0)
Www.autotimisoara.eu (0)
Daaaa (0)
Ita Automobile (0)
Select Automotive Romania (0)
Protruck Vehicule Rulate (0)
Protruck Vehicule Rulate (0)
Consim Automobile (0)
Sc Autodome Srl (0)
Pda Motors (0)
Asociatia De Inchirieri Masini (0)
Karina (0)
Auto Trio (0)
M&a Spedition International Srl (0)
Catalin Allcars (0)
Infoconect Iasi (0)
Carcomplex (0)
Vw Passat (0)
Microcar (0)
Consim Autorulate (0)
Auto Bacau (0)
Autoera Park Iasi (0)
Add Auto Dezmembrari Bucuresti (0)
Ibertruck (0)
Semus Com (0)
Meridianocazie (0)
Www.chatstudio.ro (0)
Ai un parc auto?
Inregistreaza-l acum!
 
DESPRE AUTOAD.RO
 
In 2006 Romania a fost tara care a importat cele mai multe masini second hand din Germania.In 2007 s-a observat o crestere a numarului de masini second hand care au intrat in tarasi se pare ca si pe anul 2008 o sa avem o piata a acestor masini second hand, in crestere. Autoad.ro vine in intampinarea celor care doresc sa vanda sau sa cumpere atat masini second hand cat si masini noi .

Serviciile oferite de catre siteul AutoAd.ro, se adreseaza in special utilizatorilor de Internet. AutoAd.ro ofera utilizatorilor acces la o serie de servicii si informatii care includ: mijloace de comunicare, forumuri de discutii, servicii de vanzare, servicii de mica publicitate, servicii de promovare si contact cu piata, informatii si stiri originale sau preluate. Aceste servicii pot include si publicitate, sub forme vizuale sau scrise, iar vizitarea site-ului de catre dumneavoastra constituie acceptarea acestui mod de prezentare.

AutoAd.ro ofera utilizatorilor servicii de contact direct cu piata auto din Romania, atat sub forma de informatie bruta, cat si sub forma de prezentari, articole, stiri, texte promotionale.

AutoAd.ro nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, AutoAd.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe siturile proprii. Veti folosi informatiile furnizate de site-ul AutoAd.ro pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, acceptati ca nu veti da in judecata AutoAd.ro.

AutoAd.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge orice informatie in orice moment.

Copyright

Toate drepturile asupra materialelor continute pe acest site, daca nu se specifica altfel, apartin AutoAd.ro. Reproducerea, distribuirea sau transmiterea informatiei prin orice mijloace fara permisiunea AutoAd.ro este interzisa cu urmatoarele exceptii:
 • este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: AutoAd.ro - www.autoad.ro)
 • sunt permise link-urile catre AutoAd.ro, iar specificarea sursei informatiilor se poate face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: "Informatii furnizate prin amabilitatea AutoAd.ro".


Responsabilitatile utilizatorului: Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de AutoAd.ro.Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
 • sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, românesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 • promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.


Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
 • utilizarea serviciilor/site-ului AutoAd.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile"
 • AutoAd.ro. nu ofera nici o garantie ca: -serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
  -serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  -rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului AutoAd .ro serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
 • orice eroare de program va fi corectata;
 • Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de AutoAd.ro se afla astfel la discretia dumneavoastra si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.


Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricând, accesând aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si AutoAd.ro.si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului AutoAd.ro, Puteti de asemenea a fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci când folositi alte servicii AutoAd.ro.sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si AutoAd.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in România.
 
 
MASINI PE JUDETE
home | despre noi | ajutor | contact | cautari vanzari masini | marci auto de vanzare | anunturi gratuite
masini second hand | Blog |
Utilizatori online: 36
 autmobile vanzari Vanzari masini Copyright © autoad.ro - 2015. Toate drepturile rezervate.